Minestrone juha s tjesteninom

  • 35 min
  • Jednostavno
  • Za 4 osobe
Autor Marko Vukman
Podijelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. Nasjeckajte češnjak. Dno lonca prelijte maslinovim uljem, zagrijte, dodajte češnjak i kratko ga popržite. Na češnjak istresite smrznutu Minestrone mješavinu, kratko promiješajte.
    2. Dodajte koncentrat rajčice, ulijte pasiranu rajčicu i prelijte sve temeljcem ili vodom. Začinite timijanom i ubacite list lovora. Kuhajte 20-ak minuta, neka cijelo vrijeme juha lagano krčka. Povremeno podlijte temeljcem ili vodom ako je potrebno.
    3. Zatim ubacite tjesteninu, posolite i popaprite. Kuhajte još 10-ak minuta dok tjestenina ne bude skuhana. Pred kraj posolite i popaprite, odnosno balansirajte okus prema želji.
    4. Juhu poslužite u zdjelice, pospite svježim peršinom i naribanim parmezanom.

Nezačinjene mješavine povrća

Ledovim voćem i povrćem možete obogatiti svoju prehranu tijekom cijele godine.

Ukusno

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!