Zapečeni sataraš sa sirom

  • 45 min
  • Jednostavno
Autor Marko Vukman
Podijelite
Sastojci recepta
Prijedlog za serviranje:

Za 4 osobe

Priprema:
    1. Na ulju propirjati sitno nasjeckani luk, zatim dodati krumpir narezan na kockice i povrće i pirjati 10ak minuta.
    2. Kad se povrće malo ohladi dodati dva umućena jaja, mladi sir i brašno i dobro izmiješati, a po vrhu posuti naribani sir.
    3. Zapeći u pećnici na 200 stupnjeva do zlatne boje. 

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!