Zapečene paprike punjene povrćem

  • 60 min
  • Napredno
  • za 4 osobe
Autor Marko Vukman
Podijelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. Na ulju propirjati sitno nasjeckani luk, zatim dodati komadiće tanko rezane slanine i kratko propirjati te ubaciti povrće.
    2. Nakon 10 minuta umiješati ajvar, začine po želji i dobro izmiješati i ostaviti sa strane.
    3. Paprike očistiti od sredine pa ih prerezati po pola i puniti smjesom. U vatrostalnu posudu uliti malo vode da pokrije dno slagati paprike.
    4. Između paprika po želji staviti jedan svježi krumpir narezan na kriške ili višak smjese za punjenje.
    5. Po vrhu paprika naribati sir i peći na 200 stupnjeva oko 45 minuta. 

Nezačinjene mješavine povrća

Ledovim voćem i povrćem možete obogatiti svoju prehranu tijekom cijele godine.

Ukusno

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!