Tuna steak i povrće na pari

  • 25-30 min
  • Srednje
  • Za 2 -3 osobe
Autor Marko Vukman
Podijelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. Ulijte u lonac vode (cca 5 cm), kad voda proključa, smanjite vatru na srednju jačinu i stavite smrznuto povrće na mrežicu. Povrće parite u poklopljenoj posudi 5 minuta.
    2. U međuvremenu, pomiješajte maslinovo ulje, sok limuna i usitnjeni režanj češnjaka. Dobivenom mješavinom premažite odreske tune a zatim ih ispecite na grill tavi ili roštilju.
    3. Povrće pripremljeno na pari servirajte poškropljeno maslinovim uljem, začinjeno po želji i posipano sjemenkama suncokreta. Servirajte uz odrezak od tune.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!