TAMARA IVANČIĆ: Crni bakalar s krumpirom na gulaš

Autor Marko Vukman
Podijelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. Oguliti i narezati luk i krumpir na ploške. Nasjeckati peršin i češnjak. U  širi lonac na dno staviti maslinovo ulje pa složiti red luka i krumpira.
    2. Iznad krumpira posložiti filete crnog bakalara i završiti slojem krumpira i luka.  
    3. Dodajte začine i koncentrat rajčice, pospite svježe sjeckanim peršinom i češnjakom,  maslinama i sušenim rajčicama.
    4. Sve podlijte vinom i vodom pa zaklopite lonac. Povremeno protresite lonac. Kuhajte na laganoj vatri 40 min dok se umak ne zgusne.
    5. Poslužite uz domaći kruh.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!