Srdele iz pećnice sa salatom

  • 30 min
  • Jednostavno
  • 4 osobe
Autor Ledo
Podijelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. Srdele odmrznuti i posušiti. Nasjeckati peršin, češnjak i masline. Kapare ocijediti. Vatrostalnu posudu obložiti papirom za pečenje.
    2. U zdjelici pomiješati maslinovo ulje, krušne mrvice, nasjeckani češnjak, masline, kapare, peršin i malo soli i papra.
    3. Srdele puniti smjesom iz zdjelice i slagati u vatrostalnu posudu. Preostali nadjev rasporediti po ribi i zaliti s još malo ulja.
    4. Peći na 200 stupnjeva 20-25 minuta. Poslužiti uz salatu po želji.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!