Sočni tuna odresci s rajčicom

  • 45 min
  • Jednostavno
  • 4 osobe
Autor Marko Vukman
Podijelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. Odmrznute tuna odreske nakapajte sokom limuna te začinite soli i paprom. Pecite ih na tavi na maslinovom ulju na malo jačoj vatri oko 1-2 minute sa svake strane. Pazite da ih ne prepečete.
    2. Pečene tuna odreske izvadite iz tave, a na preostalom ulju propirjajte luk pa mu pridružite i rajčicu nakon što omekša. Pirjajte još 5-10 minuta, pa podlijte bijelim vinom i začinite peršinom, medom, soli i paprom.
    3. U povrće dodajte pečene odreske i usitnjene masline te sve skupa kuhajte poklopljeno oko 5 minuta.
    4. Skuhajte rižu prema uputama s pakiranja i poslužite je uz odreske.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!