Sendvič s paniranim filetom oslića i blagim tartarom

  • Jednostavno
Autor Marko Vukman
Podijelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. Mrkvu naribajte. U manji lonac ulijte vodu i ocat, dodajte šećer, sol i papar pa pustite da sve lagano zavrije, a šećer i sol se otope. Naribanu mrkvu stavite u teglicu pa prelijte s tekućinom. Pustite da odstoji pola sata (a može i duže).
    2. Ulje zagrijte  na 170 – 180 stupnjeva Celzijusa i pecite filete oslića dok ne poprime zlatno-žutu boju. Možete ih peći u tavi ili fritezi. Ocijedite na papirnatom ručniku.
    3. Za tartar ravnomjerno zamiješajte sve sastojke. Listove zelene salate narežite na trakice.
    4. Peciva prerežite po dužini, nanesite tartar, položite filete oslića, dodajte ukiseljenu mrkvi u salatu.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!