Salata s paniranim štapićima bakalara i rebrasti krumpir

  • 30min
  • Jednostavno
  • 3
Autor Marko Vukman
Podijelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. Zagrijte ulje u tavi pa pržite panirane štapiće bakalara 6-8 minuta. Povremeno ih okrenite. Kad su gotovi, izvadite ih na papirnati ručnik kako bi se ocijedili.
    2. Potom zagrijte ulje za rebrasti krumpir. Pecite ga 15-ak minuta dok ne poprimi zlatno-žutu boju, a zatim ga izvadite u zdjelu koju ste obložili papirnatim ručnicima, kako bi se ocijedio. Posolite.
    3. Dok se krumpir peče, u veću zdjelu dodajte listove baby špinata. Naribajte mrkvu i dodajte u zdjelu, kao i prepolovljene mini rajčice. Promiješajte. Pokapajte maslinovim uljem i limunovim sokom. Avokado očistite i narežite na kriške te posložite u zdjelu.
    4. Štapiće bakalara narežite na veličinu zalogaja pa dodajte na vrh salate. Pospite sve chia i sjemenkama suncokreta.
    5. Salatu promiješajte netom prije jela. Poslužite uz rebrasti krumpir.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!