Punjeni krumpiri

  • 60 min
  • Srednje
  • Za 4 osobe
Autor Marko Vukman
Podijelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. Na ulju propirjati kratko protisnuti češnjak te dodati Ledo sataraš, začiniti i pirjati dok se tekućina ne reducira.
    2. Krumpir oprati i kuhati s korom 20 minuta, paziti da se ne prekuha.
    3. Potom krumpir zarezati u obliku slova x te ga rastvoriti kako bi stalo povrće. U unutrašnjost staviti povrće, a na vrh naribani sir. Zapeći u pećnici.
    4. Poslužiti s umakom od čvrstog jogurta i sitno sjeckanog mladog luka. 

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!