Peperonata

  • 70
  • Jednostavno
  • za 4 osobe
Autor Marko Vukman
Podijelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. Na maslinovom ulju pirjati luk na laganoj vatri oko 20ak minuta da sasvim omekša.
    2. Po želji luk se može pirjati zajedno s krupno rezanim režnjevima češnjaka kojeg poslije možemo, a i ne moramo ostaviti u tavi.
    3. Zatim, dodati Ledo sataraš i pirjati dugo na laganoj vatri, oko 30 minuta.
    4. Posoliti, popapriti. 

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!