Pečeni bakalar s Quinoa mješavinom

  • 15 min
  • Jednostavno
  • 3
Autor Marko Vukman
Podijelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. Zagrijte pećnicu na 200 stupnjeva Celzijusa. Odmrznite filete bakalara i posušite papirnatim ručnicima pa složite na lim za pečenje. Obilno ih pokapajte maslinovim uljem, prelijte sokom limuna, posolite te pospite s kajenskom paprikom (količina prema želji, odnosno, koliko volite pikantno).
    2. Stavite u pećnicu i pecite filete otprilike 10-12 minuta.
    3. Istovremeno pripremite Quinoa mješavinu. Istresite je u tavu na malo maslinova ulja i pirjajte 8-10 minuta, povremeno promiješajte. Na kraju dodajte prepolovljene mini rajčice, posolite i popaprite te prelijte aceto balsamicom.
    4. Pospite Quinoa mješavinu nasjeckanim svježim peršinom i promiješajte. Poslužite uz filete bakalara.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!