Orada u vinu

  • 1h + odmrzavanje
  • Srednje
  • 2-3 osobe
Autor Ledo
Podijelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. Ledo oradu odmrznite.
    2. Napravite marinadu od maslinova ulja, sitno nasjeckanog peršinovog lista, soli, papra i naribane limunove korice.
    3. Oradu zarežite na nekoliko mjesta, stavite u posudu za pečenje i prelijte marinadom. Marinirajte 1-2h. Oradu povremeno okrenite kako bi se marinirala sa svih strana.
    4. Ledo krumpirove ploške začinite sa malo soli i papra, dodajte oprane neoguljene režnjeve češnjaka i grančicu ružmarina. Dobro izmješajte i prelijte sa maslinovim uljem.
    5. Začinjene krumpire posložite u posudu oko ribe i sve zalijte vinom.
    6. Pecite oradu u zagrijanoj pečnici na 200°C oko 40 min. Povremeno ju premažite maslinovim uljem.
    7. Pri posluživanju ribu i krumpire zalijte sa umakom od pečenja.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!