NINA JURIŠIĆ: Brudet od fileta crvenog bodečnjaka

Autor Marko Vukman
Podijelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. U lonac s debljim dnom stavite maslinovo ulje, usitnjen luk, češnjak, peršin i začine.
    2. Dodajte filete Bodečnjaka, podlijte vinom te po potrebi dolijte malo vode.
    3. Kuhajte 15-ak minuta, odnosno dok riba ne omekša i ne bude gotova. Poslužite uz palentu.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!