Meksička riža s kobasicom

  • 35 min
  • Jednostavno
  • Za 4 osobe
Autor Marko Vukman
Podijelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. Zagrijati ulje u tavi pa popržiti kobasicu narezanu na kriške.
    2. Izvaditi kobasicu pa popržiti luk i češnjak, umiješati Ledo sataraš i rižu i podliti vodom.
    3. Kuhati dok riža ne bude mekana i dok sva voda ne ispari, a pred kraj dodati kuhani grah i komadiće kobasice. 

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!