Marinirani riblji ražnjići

  • 25 min
  • Jednostavno
  • 2 osobe
Autor Ledo
Podijelite
Sastojci recepta
Prijedlog za serviranje:

Poslužiti zajedno sa svježom sezonskom salatom.

Priprema:
    1. Prije pečenja ražnjiće odlediti i posušiti.
    2. Peći ih na srednje jakoj vatri, uz povremeno
      premazivanje marinadom.
    3. Ispečene ražnjiće na kraju preliti marinadom.
    4. Začiniti dodatno crvenom paprikom, paprom i solju te sve zajedno promiješati.

    Marinada: isjeckati češnjak i peršin te dodati maslinovo ulje, ružmarin i limun.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!