Kineska juha s povrćem i jajima

  • 30 min
  • Srednje
  • Za 4 osobe
Autor Marko Vukman
Podijelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. Na ulju pirjati češnjak i mješavinu za sataraš dok povrće ne omekša, oko 8 minuta. Potom sastojcima pridružiti grubo narezani kineski kupus i nastaviti s pirjanjem još nekoliko minuta.
    2. Povrće preliti s 4-5 šalica vode pa dodati i sojin umak, suho bijelo vino i šećer. Kada tekućina zakipi, kuhati još nekoliko minuta, pa dodati rezance.
    3. Prema želji začiniti s paprom i, eventualno, malo soli.
    4. Kada se rezanci skuhaju, nakon otprilike 4 minute, lagano miješajući juhu kružnim pokretima, polako dodati umućena jaja – ulijevati ih s visine. Kuhati još 1-2 minute kako bi se jaja skuhala.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!