KATARINA PAOLETIĆ: Polpete od bakalara

Autor Marko Vukman
Podijelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. Prije svega (možete i dan prije) skuhajte krumpir u ljusci. Kuhani krumpir ohladite i odstranite mu ljusku.
    2. Filet crnog bakalara pomoću noža usitnite, te ga stavite u zdjelu, dodajte mu jaja, parmezan, sjeckani peršin, začine i kuhani krumpir kojeg protisnite kroz sitno ili ga jednostavno usitnite nožem na što manje komadiće. Sve sastojke sjednite i rukama oblikujte kuglice.
    3. Od smjese bih vam trebalo ispasti 15-20 komada polpeta. Polpete pecite na tavi na maslinovom ulju. Okrećite ih više puta tokom pečenja. Tople polpete poslužite uz salatu, a možete ih preliti umakom od jogurta.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!