Gusta carska juha

  • 35 min
  • Jednostavno
  • Za 4 osobe
Autor Marko Vukman
Podijelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. U litru vode staviti luk narezan na par komada i povrće, začiniti te kuhati dok luk sasvim ne omekša.
    2. Dio povrća odvaditi i usitniti štapnim mikserom i vratiti u juhu.
    3. Zatim u juhu dodati kukuruznu krupicu i zakuhati.
    4. Prije posluživanja po želji dodati žličicu kvalitetnog ekstra djevičanskog maslinovog ulja.

Nezačinjene mješavine povrća

Ledovim voćem i povrćem možete obogatiti svoju prehranu tijekom cijele godine.

Ukusno

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!