Fajitas s piletinom

  • 50 min
  • Srednje
  • Za 4 osobe
Autor Marko Vukman
Podijelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. Piletinu istući batom pa ju marinirati 30 minuta u protisnutom češnjaku 1 režanj, limunovom soku, čili papričici i maslinovom ulju 2 žlice.
    2. Mješavinu povrća pirjati na ulju i češnjaku dok ne ispari voda.
    3. Piletinu ispeći na grill tavi i staviti sa strane da se malo ohladi te ju narezati na trakice.
    4. Tortilje zagrijati na suhoj tavici i puniti ih mješavinom povrća i trakicama piletine te dodati sitno sjeckani mladi luk.  

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!