Crni rižoto od sipe

  • 45 min
  • Jednostavno
  • 2 osobe
Autor Ledo
Podijelite
Sastojci recepta
Prijedlog za serviranje:

Poslužite uz parmezan i svježu sezonsku salatu

Priprema:
    1. Sipu bez odmrzavanja isprati pod mlakom vodom da se komadići međusobno odvoje te posušiti.
    2. Na maslinovom ulju popržiti crveni luk dok ne pozlati, dodati protisnuti bijeli luk, promiješati i odmah dodati sipu te ponovno dobro promiješati. Posoliti i popartiti po želji. Dodati koncentrat rajčice te dinstati sipu oko 30 minuta na srednjoj vatri dok ne omekša.
    3. Dodati koncentrat rajčice te dinstati sipu oko 30 minuta na srednjoj vatri dok ne omekša.
    4. Dodati crnilo iz vrećice i rižu te sve zajedno kuhati dok riža ne omekša, podlijevati vrućom vodom ili ribljim temeljcem uz malo vina. Na kraju dodati sitno nasjeckani peršin.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!