Pileći file narežite na kockice veličine jednog centimetra.
U tavi ugrijte tri žlice ulja, dodajte narezano meso, pržite ga okrećući tri-četiri minute te izvadite na stranu.
U istu tavu, na masnoću od prženja, dodajte meksičku mješavinu povrća, ulijte jednu-dvije žlice vode, žličicu soka od limete i pričekate da se povrće dobro ugrije.
Potom dodajte kockice piletine, začinite solju i bijelim paprom, lagano promiješate sastojke i maknete s vatre.
Tortilje ugrijte prema uputama na pakiranju. Svaku tortilju namažite s malo kiselog vrhnja i umaka guacamole, nadjenite pripremljenom mješavinom povrća i mesa, savijete u svitak (poput palačinke), te poslužite.
Sastojke također možete začiniti i usitnjenim origanom, cimetom u prahu, šećerom, mljevenom ljutom čili papričicom i sl. Možete umiješati i crveni grah iz konzerve i sve zajedno posuti naribanim punomasnim sirom
Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.
Izaberite kolačiće na stranici
Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku: