Brza garbure juha

  • 55 min
  • Jednostavno
  • za 4 osobe
Autor Marko Vukman
Podijelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. Sitno nasjeckati češnjak i s listićima celera ga pirjajti na maslinovom ulju 1 minutu.
    2. Dodati mješavinu povrća i pirjati daljnje 2-3 minute. Zaliti s onoliko tople vode koliko je potrebno da površina vode bude 3 cm iznad povrća.
    3. Sastojcima pridružiti već kuhanu dimljenu šunku narezanu na kockice, lovor i papar.
    4. Kuhati 30-45 minuta, odnosno, dok povrće ne omekša. Začiniti sa soli tek pred kraj kuhanja, a prije posluživanja izvaditi lovor.

Nezačinjene mješavine povrća

Ledovim voćem i povrćem možete obogatiti svoju prehranu tijekom cijele godine.

Ukusno

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!