Brushette s pestom od rukole

  • 40 min
  • Srednje
  • za 4 osobe
Autor Marko Vukman
Podijelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. Na 2 žlice ulja baciti 2 režnja protisnutog češnjaka te dodati Ledo mediteransku mješavinu povrća i pirjati desetak minuta.
    2. U pećnici ispeći kruh zajedno s mozzarellom narezanom na kriške.
    3. Svježu rukolu zajedno s 2 režnja češnjaka, orasima, parmezanom i maslinovim uljem usitniti u pastu uz pomoć štapnom miksera.
    4. Pečeni kruh s otopljenom mozzarellom namazati pestom te na vrh posložiti povrće i poslužiti toplo. 

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!