BRUNA VUČAK: Tjestenina s filetima crvenog bodečnjaka

Autor Marko Vukman
Podijelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. Skuhajte tjesteninu. Na malo maslinovog ulja ispecite ribu, pa je natrgajte na komade i stavite sa strane.
    2. Na istoj tavi zažutite češnjak pa dodajte peršin, grančicu ružmarina i nasjeckane rajčice, podlijte vinom.
    3. Dinstajte nekoliko minuta dok alkohol ne ispari pa dodajte koncentrat rajčice i ribu. Začinite, dodajte ribu i tjesteninu pa sve sjedinite.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!