Neobični pohani kruh sa sladoledom

  • 30 min
  • Jednostavno
  • za 5 osoba
Autor Marko Vukman
Podijelite
Sastojci recepta
Prijedlog za serviranje:

Osim sladoleda, uz pohani kruh možete poslužiti i bobičasto voće, orašaste plodove i javorov sirup.

Priprema:
    1. Iz kutije Ledo sladoleda izdvojite 300 g sladoleda te ga ostavite da se u potpunosti otopi, a ostatak vratite u zamrzivač. U otopljeni sladoled dobro umiješajte jaja i cimet pa smjesu prebacite u širu i veću posudu.
    2. Kriške kruha umočite u smjesu sa sladoledom s obje strane te pustite da kruh upije malo smjese prije pečenja.
    3. Kruh pecite na maslacu u tavi na umjerenoj vatri oko 4 minute sa svake strane. Pohane kriške kruha poslužite tople uz kuglicu sladoleda.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!