Mini pavlova

  • 45 min
  • Jednostavno
  • 6 osoba
Autor tajana@nivas.hr
Podijelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. Ugrijte pećnicu na 140 C
    2. Istucite čvrsti snijeg od bjelanjaka pa postepeno dodajte šećer, vaniliju i limun soka
    3. Čvrsti, glatki i sjajni snijeg stavite u slastičarsku vrećicu 
    4. U međuvremenu na papiru za pečenje nacrtajte krugove željene veličine
    5. Istisnite snijeg iz vrećice na označenom papiru u oblik košarica
    6. Sušite 25 min
    7. U osušene košarice stavite sladoled vaniliju i ukrasite jagodama ili nekim drugim voćem po želji

Quattro

U svakom Ledo sladoledu krije se pravi vrtlog neodoljivo slasnih voćnih, egzotičnih, čokoladnih ili kremastih okusa. Ledeno osvježenje za sve prilike!

Ukusno

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!