Turli tava

  • 45 min
  • Srednje
  • za 4 osobe
Autor Marko Vukman
Podijelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. Meso popržiti u tavi kratko da porumeni.
    2. Dodati luk i Ledo đuveč, dobro promiješati i začiniti te podliti s malo vode.
    3. Pustiti da se krčka na vatri 10ak minuta, a zatim zapeći u pećnici pokriveno dok meso potpuno ne omekša. 

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!