Panirani pileći odrezak

  • 40 min
  • Jednostavno
  • 4 osobe
Autor Ledo
Podijelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. Pileće odreske potucite batom za meso kako bi omekšalo. Stavite ih u zdjelu i prelijte mlijekom te pustite da odstoji otprilike 30 minuta.
    2. Odreske je potrebno ocijediti od mlijeka, zatim začinite solju i parom.
    3. Odreske uvaljajte u brašno, pa zatim u razmućena jaja i na kraju u krušne mrvice.
    4. Odreske pecite u tavi na zagrijanom ulju, svaku stranu 5-7 minuta.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!