Poslužite, primjerice, uz tostirani kruh ili krekere te svježe povrće, poput rotkvica, rajčica, paprika ili krastavaca.
Priprema:
Skuše odmrznite i očistite pa ih začinite soli i paprom te ispecite na tavi na 2 žlice maslinovog ulja. Pečene skuše očistite od kosti i kože te usitnite vilicom i prelijte sokom limuna.
Žustro miješajući, ribu pomiješajte s grčkim jogurtom. U namaz dodajte i sitno sjeckani mladi luk, peršin te hren.
Začinite soli i paprom prema ukusu, a po potrebi prilagodite i količinu drugih začina. Prije posluživanja neka namaz stoji 1-2 sata u hladnjaku kako bi se arome prožele i do kraja razvile.
Cookie policy
Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.
Izaberite kolačiće na stranici
Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku: