Pileća mesna štruca

  • 90 min + odmrzavanje
  • Jednostavno
  • 4 osobe
Autor Ledo
Podijelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. Ledo usitnjeno pileće meso odmrznite.
    2. Tvrdo skuhajte 4 jaja.
    3. Kruh namrvite pa ga prelijte sa malo mlijeka.
    4. Ocijedite kruh pa ga pomiješajte sa mesom, dodajte jaje, peršinov list, sitno nasjeckani luk i češnjak. Začinite sa soli, paprom i crvenom paprikom pa dobro izmješajte.
    5. Veći komad alu folije posipajte sa krušnim mrvicama i po njemu rasporedite pripremljeno meso u oblik pravokutnika, na sredinu raspodijelite kuhana jaja.
    6. Pomoću folije spojite rubove štruce i premjestite ju u lim za pečenje premazan maslinovim uljem, štrucu obložite kriškama pancete, na početku pečenja prekrijte alu folijom.
    7. Pecite u prethodno zagrijanoj pećnici na 200°C oko 45 min zatim skinite foliju  i pecite još 15 min, dok panceta ne postane hrskava.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!