INFOGRAFIKA: Najvažnijih 7 benefita smrznute ribe

15. studenoga 2016.
Autor Marko Vukman
Podijelite

Znate li da se svježa riba smrzava u najkraćem mogućem roku, često već i na brodu? Tako se čuva maksimalna hranjiva vrijednost ribe, a što je najbolje - takva je dostupna tijekom cijele godine. Lako se priprema i ne treba je čistiti. 

Navedeno su samo neki benefiti smrznute ribe, a mi smo za vas izdvojili sedam najvažnijih. Potražite ih na infografici u nastavku. 

Sladoled, infografika

Pogledajte: Ledo Riba - Savjeti i vodiči

1. Smrznuta riba je svježa
Svježe ulovljena riba bit će smrznuta u najkraćem mogućem roku. Često već i na brodu. Na taj se način čuvaju hranjive vrijednosti te smanjuje utjecaj vanjskih faktora.

2. Kontrolirana kvaliteta!
Smrzavanje svježe ribe kontrolirani je proces u kojem su jasno propisani standardi i najveća razina kontrole.

3. Dostupno 365 dana u godini!
Sa smrznutom ribom ne ovisite o sezoni jer je vaša omiljena riba dostupna tijekom cijele godine. Smrzavanjem će se sačuvati bjelančevine i omega-3 masne kiseline – bitne za zdravlje srca.

4. Divlji ulov!
95% Ledo ribljeg asortimana je riba iz divljeg ulova koja se kreće i hrani u autohtonom okruženju.

5. Štedite novac i vrijeme
S Ledo ribom, pojest ćete ono što platite jer nema otpada, a dodatno kupujete i vrijeme koje biste potrošili na pripremu, čišćenje, filetiranje i sl.

6. Brzo i jednostavno!
Ledo riba je pravi izbor za brzu i jednostavnu pripremu ribljih obroka i specijaliteta. Također, Ledo recepti su uvijek tu za vas kako biste unaprijedili svoje kulinarsko umijeće.

7. Praktičnost
Samo posegnite u svoj zamrzivač i pripremite ukusni riblji obrok kada god vam to padne na pamet, bez prethodnog planiranja kupnje ribe ili brige o roku trajanja.

Magazin

Članci, savjeti i recepti za sretno kuhanje s Ledom

Slatke i slane priče

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!