Integrirani sustavi upravljanja

Ledo je u Hrvatskoj i regiji, najveći proizvođač i distributer industrijskog sladoleda i smrznute hrane.

Unatoč snažnoj prisutnosti svjetske konkurencije, Ledo je na domaćem tržištu u svim kategorijama tržišni lider. Takvu tržišnu poziciju postiže prije svega širokim asortimanom kvalitetnih proizvoda koji se kontinuirano nadopunjuju novim inovativnim proizvodima koji odgovaraju visokim zahtjevima Ledovih potrošača. Prepoznatljiv, uvijek omiljen i vrlo popularan Ledo osvaja svojom izvrsnom ponudom različitih proizvoda, vrhunskom kvalitetom i modernim izgledom. Ledo namjerava i dalje u cjelokupnom okruženju u kojem posluje, u zemlji i inozemstvu, graditi sliku moderne, pouzdane kompanije, koja će s dosadašnjim iskustvom i razvojem uvijek raditi u cilju zadovoljavanja potreba specifičnih ciljnih skupina.

Ledo je izuzetno ponosan na dugogodišnju tradiciju implementacije i certificiranja sustava upravljanja koja se, iz godine u godinu, kontinuirano potvrđuje izvrsnim rezultatima na vanjskim auditima.

1999.g. Ledo je prvi puta certificiran prema međunarodnom standardu ISO 9001 za upravljanje kvalitetom i od tada se Certifikat obnavlja svake godine. Iste godine, Ledo d.d. je implementirao HACCP i SSOP sustav za sigurnost hrane, odobren od Ministarstva poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja.

2009.g. HACCP sustav je certificiran prema Codex Alimentarius-u, a istovremeno je proveden nadzor te certifikacija sustava za upravljanje okolišem prema međunarodnom standardu ISO 14001:2004. Krajem iste godine Ledo je certificiran za dio proizvoda prema Kosher standardu.

U prvoj polovici 2010. godine  u potpunosti su implementirani, a potom certificirani IFS i BRC standardi. U prvoj polovici 2017. godine, implementiran je i certificiran sustav upravljanja energetskom učinkovitošću prema zahtjevima norme ISO 50001, a sredinom 2017. godine certificiran je HALAL sustav za dio Ledovog asortimana. Tijekom 2017. godine provedena je tranzicija na norme ISO 9001:2015 i ISO 14001:2015. Početkom 2018. godine integrirani sustav upravljanja upotpunjen je UTZ certifikatom.

Svi naši proizvodi, od sirovina do gotovog proizvoda, su pod stalnim i potpunim nadzorom internih laboratorija kontrole i osiguranja kvalitete, državnih inspekcijskih službi, vanjskih akreditiranih laboratorija i certifikacijskih kuća. Ledo u potpunosti zadovoljava sve zakonske propise te  visoke standarde kvalitete i i zdravstvene ispravnosti hrane , dokumentacije sustava upravljanja, uvjetovanosti prijevoznih sredstava, opreme i osoblja  koji se odnose na prehrambenu industriju. 

VIŠE O nama

Ledo danas

Profil Leda

Ledo povijest

Ledo povijest

Ljudski potencijali

Karijera u Ledu

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!