Karijera u Ledu

Edukacija i razvoj zaposlenika

Prepoznajemo i razumijemo važnost ulaganja u razvoj i edukaciju zaposlenika, stoga, svojim zaposlenicima omogućavamo raznolike i brojne edukacijske programe koji odgovaraju individualnom razvoju pojedinca te specifičnim potrebama poslovanja. Usavršavanje potičemo odlascima na seminare, kongrese i sajmove, in house treninge, team building programima, učenjem stranih jezika i informatičkim tečajevima.

Mnogobrojnim internim edukacijama omogućujemo učinkovit prijenos informacija i znanja, upoznajemo zaposlenike sa poslovnim procesima, rezultatima poslovanja, razvojnim strategijama te novitetima u poslovanju čime značajno utječemo na internu komunikaciju.

Osim mogućnosti kontinuiranog usavršavanja, nastojimo prepoznati i razvijati naše zaposlenike koji pokazuju potencijal za postizanje velikih stvari i promjena. Cilj nam je podržati visoku motiviranost ljudi koji nam dolaze te onih koji se godinama vjerno trude i postižu rezultate. Za njih kreiramo posebne programe koji njihovu motivaciju i želju za napredovanjem oblikuju i usmjeravaju prema vrhunskim rezultatima pojedinaca, ali i cijele grupacije.

Poticajna radna okolina

Brigom o osobnom rastu i razvoju pojedinaca i timova osiguravamo kontinuitet rasta kompanije. Na stvaranju poticajne okoline za rad i na razvoju naših zaposlenika radimo kroz projekte razvoja kompetencija, mentorskog sustava te internih treninga. Jednako tako uz profesionalnost i ozbiljnost u poslu, Ledo njeguje i dobru atmosferu, kolegijalnost i prijateljske odnose među timovima.

Ukoliko navedeno odgovara Vašim poslovnim očekivanjima i ciljevima te želite postati dio našeg tima, slobodno nam se javite otvorenom molbom ili prijavom na oglašene slobodne pozicije.

VIŠE O nama

Ledo danas

Profil Leda

Ledo povijest

Ledo povijest

Kvaliteta i zaštita okoliša

Integrirani sustavi upravljanja

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!