Juha s povrćem, tofuom i gamberima

  • 30 min
  • Jednostavno
  • Za 4 osobe
Autor Marko Vukman
Podijelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. Smrznute gambere isprati pod mlazom mlake vode, dobro osušiti  pa popeći s usitnjenim češnjakom i đumbirom u tavi na 2 žlice maslinovog ulja 10-15 minuta.
    2. U loncu u mješavini povrtnog temeljca i vode 10 minuta kuhati mješavinu smrznutog graška i mrkve te tofu.
    3. Na početku kuhanja začiniti  soli i paprom, a pred kraj dodati rižine rezance. Kada se rižini rezanci skuhaju, u juhu dodati gambere i poslužite.

Nezačinjene mješavine povrća

Ledovim voćem i povrćem možete obogatiti svoju prehranu tijekom cijele godine.

Ukusno

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!