Fileti lososa s mrkvom, graškom i tjesteninom

  • 20 min
  • Jednostavno
  • Za 4 osobe
Autor Marko Vukman
Podijelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. U dva različita lonca istovremeno stavite kuhati tjesteninu i mješavinu graška i mrkve. Mješavinu kuhajte u vreloj vodi 8-10 minuta, a tjesteninu prema uputama na pakiranju.
    2. Odmrznute filete lososa posušite papirnatim ručnicima. Na zagrijanom maslinovu ulju u tavi ispecite filete. Prvo ih pecite sa strane kože osam minuta, a zatim pet minuta s druge strane. Meso ribe skinite s kože i natrgajte ga na komade veličine zalogaja.
    3. U čistu tavu ulijte slatko vrhnje, ugrijte ga pa dodajte origano, sol i papar. Zatim ubacite ocijeđenu mješavinu graška i mrkve, tjesteninu, naribani parmezan i sve dobro promiješajte. Na kraju umiješajte i komade lososa.

Fileti i odresci

Ledo riba ne sadrži konzervanse i predstavlja prirodan izvor važnih hranjivih tvari.

Ukusno

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!