Janja Benić: Curry od lososa

 • 30-45 min
 • Jednostavno
 • 2-4
Autor Ledo
Podijelite
Sastojci recepta
Priprema:
  1. Prvo stavite kuhati rižu u omjeru kako piše (1:1.25) na srednje jakoj vatri dok ne zavrije. Tada smanjite na vrlo nisku vatru i poklopite. Tako kuhajte 12 minuta, ugasite pa nakon toga ostavite još 10 minuta poklopljeno.
  2. Malo posolite file lososa, zagrijte tavu s neprijanjajućim dnom, a potom stavite ulje. Kada se tava zagrijala, stavite peći losos par minuta sa svake strane. Nemojte ga prepeći jer ćete ga kasnije još malo kuhati.
  3. Narežite sitno luk i češnjak, a kad se to opusti, dodajte suhe začine.
  4. Sve zajedno miješajte 2 minute i onda pomoću kokosovog vrhnja de-glazirajte tavu (sa špatulom sastružite sve s tave i pomiješajte s tim kokosovim vrhnjem, tako će se svi okusi povezati). Dodajte passatu od rajčice i limetu.
  5. Potom dodajte Ledo Veggie love mješavinu povrća i sve zajedno kuhajte 5 minuta. Na kraju stavite k tome pečeni losos i sve zajedno još kuhajte 2 minute.

Fileti i odresci

Ledo riba ne sadrži konzervanse i predstavlja prirodan izvor važnih hranjivih tvari.

Ukusno

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!