Recept protiv umora: Brzi losos s povrćem

26. ožujka 2019.
Autor Marko Vukman
Podijelite

Recept protiv umora: Brzi losos s povrćemJednostavna tehnika i kratko vrijeme pripreme pretvorit će losos, povrće i tjesteninu u vaš omiljeni ručak onih dana kad vam se baš ništa ne da kuhati

Ima jednostavno tih dana kad ste previše umorni i zbilja vam se ne da stajati u kuhinji satima, trošeći vrijeme na pripremu obroka kojeg ćete ionako pojesti za nekoliko minuta. Ma svi imamo takve dane, ne brinite.

No, nešto morate jesti, a ne bi bilo loše da to što jedete, ipak bude ručak ili večera skuhana kod kuće. Znamo, najlakše je posegnuti za telefonom i naručiti hranu iz dostave i riješiti problem. Ako se ponekad ovako osjećate, imamo puno bolje rješenje za vas.

 Recept protiv umora: Brzi losos s povrćem

Tjestenina je kraljica brze pripreme ukusnih jela, a ako izbjegavate bijelo brašno, možete koristiti integralnu ili primjerice, onu od pira. Spojite je s Ledo Losos filetima i jednostavnim umakom na bazi slatkog vrhnja i parmezana te spremite ovaj recept za krizne dane. 

Kvalitetno, zdravo i fino meso lososa odlično paše uz razne vrste povrća, a mi smo ga kombinirali s onim koje uvijek možete imati kod kuće - Ledo mješavinom graška i mrkve, koju je zahvaljujući blagim okusima i brzoj pripremi, lako uklopiti u razna jela.

Također, ovakvo jelo mogu svladati i početnici. Zaista ne morati biti poznavatelj nikakvih posebnih kulinarskih vještina. Postupci unutar recepta su jednostavni i ne možete pogriješiti, samo trebate paziti na vrijeme kako vam se tjestenina ne bi prekuhala ili losos prepekao.

Zgodna prednost ovog recepta je što ga možete pripremiti čak i ako pri ruci imate samo grašak i mrkvu, a nemate losos, ili obrnuto. Ništa se ne mijenja, samo preskočite dio u kojem je namirnica koja vam nedostaje.

Recept: Fileti lososa s mrkvom, graškom i tjesteninom

Pogledajte video recept: Kako pripremiti losos s mrkvom, graškom i tjesteninom

*Za slatki zalogaj nakon jela pogledajte video: Okruglice na tri načina

Magazin

Članci, savjeti i recepti za sretno kuhanje s Ledom

Slatke i slane priče

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!