Sendviči s paniranim pilećim štapićima, umakom i rebrastim krumpirom

 • 25 min
 • Jednostavno
 • 4
Autor Ledo
Podijelite
Sastojci recepta
Priprema:
  1. Tost kruh narežite na „štapiće“ veličine pilećih paniranih štapića. Posložite ih na lim za pečenje u jedan red i stavite u pećnicu zagrijanu na 180 stupnjeva Celzijusa. Pecite 10-ak minuta, a nakon 5 minuta pečenja tost štapiće preokrenite na drugu stranu.
  2. U tavi zagrijte ulje pa ubacite pileće štapiće. Pržite ih 5-6 minuta dok ne postignu zlatno-žutu boju. Povremeno ih preokrenite.
  3. U zdjelici pomiješajte majonezu, češnjak u granulama, nasjeckane listiće svježeg bosiljka i ribanu koricu limuna. Dobro promiješajte.
  4. Jedan štapić tost kruha stavite kao dno sendviča. Zatim premažite umakom od majoneze i bosiljka. Položite štapić piletine pa gornji dio ponovno premažite umakom. Zatim dodajte sitno nasjeckanu mješavinu svježih salata i poklopite još jednim štapićem tosta.
  5. Rebrasti krumpir pržite 10-15 minuta u tavi u zagrijanom ulju. Pomiješajte omiljenu kombinaciju suhih začina. Gotovi krumpir izvadite iz ulja i odmah ga pospite mješavinom začina te promiješajte. Poslužite uz ostatak umaka i sendviče.

Mesne prerađevine

Ledovo meso dolazi isključivo od provjerenih dobavljača sa sljedivošću i tradicijom u proizvodnji.

Ukusno

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!