Ražnjići od paniranih kolutića s umakom i pommes fritesom

  • 25 min
  • Jednostavno
  • 2-3
Autor Ledo
Podijelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. Zagrijte ulje za prženje pa u njemu pržite smrznute panirane kolutiće 2-3 minute, odnosno, dok ne poprime zlatnu boju. Odložite ih na papirnati ručnik kako bi se ocijedili od viška ulja.
    2. Uz pomoć guljača za povrće narežite krastavac na tanke kriške. Na mini štapić za ražnjiće prvo nabodite mini rajčicu, zatim krišku krastavca i na kraju panirani kolutić. Ponovite dok ne potrošite sve kolutiće.
    3. Kisele krastavce sitno nasjeckajte pa pomiješajte s majonezom, kečapom, senfom, češnjakom u granulama. Promiješajte pa dodajte sol i papar prema vlastitom ukusu.
    4. U zagrijanom dubokom ulju na 175 stupnjeva Celzijusa ispržite pommes frites dok ne postane hrskav, oko 3-4 minute.
    5. Ražnjiće s kolutićima i krumpiriće poslužite uz umak.

Panirana riba

Ledo riba ne sadrži konzervanse i predstavlja prirodan izvor važnih hranjivih tvari.

Ukusno

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!