Pommes frites

Kuhajte s ovim proizvodom

Jedno od najomiljenijih jela u cijelom svijetu ima vrlo zanimljivu povijest koja kaže kako je pommes frites nastao u Belgiji, gdje su siromašni stanovnici imali običaj uvijek uz jelo servirati i prilog pohane ribice.

No, zimi kada bi se jezero iz kojeg su lovili male ribice zamrznulo, pohane ribice zamijenili bi prženim krumpirom narezanim na trakice. Danas su ovim specijalitetom od krumpira najviše očarani najmlađi članovi obitelji, no ljubav prema pommes fritesu ne poznaje dobne granice.

Ledo pommes frites premium je proizvod napravljen od biranih sorti vrlo kvalitetnog krumpira te je vrlo jednostavan za pripremu. Odlično će se uklopiti kao prilog uz mesna jela, prženu ribu, ali može se poslužiti i kao odličan snack uz različite umake na dječjim rođendanima ili zabavnim okupljanjima s dragim prijateljima.

Nutritivna deklaracija
Hranjiva vrijednost na 100g*
Energetska vrijednost 124 kcal / 522 kJ
Bjelančevine 2,50
Ugljikohidrati 23,00
Masti 3,00
Priprema

Prije pripreme proizvod nije potrebno odmrzavati. Za pripremu proizvoda potrebno ga je staviti u fritezu 3 do 5 minuta.

Tajna ukusnog obroka skrivena je u svježe zamrznutom Ledo voću i povrću. Od hrskavih komadića mrkve i neodoljivo kremastog špinata do mješavina za meksička ili kineska jela i voćne smoothieje.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!