Panirani riblji odrezak napravljen je od sočnih komadića ribe obavijenih hrskavom panadom. U ovom proizvodu mogu uživati i odrasli i djeca bez straha od prisutnosti ribljih kostiju. Jednostavni i brzi za pripremu, odličan su odabir za ukusan riblji obrok gotov u trenu.
Hranjiva vrijednost | na 100g* |
---|---|
Energija | 794 kJ / 190 kcal |
Masti | 9,5 g |
- od kojih zasićene masne kiseline | 0,7 g |
Ugljikohidrati | 14 g |
- od kojih šećeri | 2,7 g |
Bjelančevine | 12 g |
Sol | 1,0 g |
Tava: neodmrznute riblje odreske pecite u zagrijanom ulju na umjerenoj temperaturi 13 minuta uz povremeno okretanje.
Friteza: neodmrznute riblje odreske pržite u prethodno zagrijanom ulju (170°C) dok ne poprime zlatnožutu boju (cca 5 minuta).
Pećnica: pecite riblje odreske u pećnici zagrijanoj na 200°C 15 minuta, dok ne poprime zlatno žutu boju.