 
									Panirani riblji odrezak napravljen je od sočnih komadića ribe obavijenih hrskavom panadom. U ovom proizvodu mogu uživati i odrasli i djeca bez straha od prisutnosti ribljih kostiju. Jednostavni i brzi za pripremu, odličan su odabir za ukusan riblji obrok gotov u trenu.
| Hranjiva vrijednost | na 100g* | 
|---|---|
| Energija | 794 kJ / 190 kcal | 
| Masti | 9,5 g | 
| - od kojih zasićene masne kiseline | 0,7 g | 
| Ugljikohidrati | 14 g | 
| - od kojih šećeri | 2,7 g | 
| Bjelančevine | 12 g | 
| Sol | 1,0 g | 
Tava: neodmrznute riblje odreske pecite u zagrijanom ulju na umjerenoj temperaturi 13 minuta  uz povremeno okretanje. 
 Friteza: neodmrznute riblje odreske pržite u prethodno zagrijanom ulju (170°C) dok ne poprime zlatnožutu boju (cca 5 minuta). 
Pećnica: pecite riblje odreske u pećnici zagrijanoj na 200°C 15 minuta, dok ne poprime zlatno žutu boju.