Mješavina s bulgurom i tikvicama

Kuhajte s ovim proizvodom

Ledo mješavina s bugurom i tikvicom je unaprijed začinjena mješavina spremna za kuhanje. Nudi kombinaciju raznolikog povrća (tikvica, špinat, rajčica, slanutak, mrkva, luk) i bulgur žitarice koja će obogatiti svako jelo. Brza i jednostavna priprema vam omogućuje ukusan i hranjiv obrok u svega 10 minuta.

Nutritivna deklaracija
Hranjiva vrijednost na 100g*
Energetska vrijednost 239 kJ / 57 kcal
Bjelančevine 2,4 g
Ugljikohidrati 6,3 g
Masti 2,0 g
Priprema

U tavi: Sadržaj pakiranja stavite u neprijanjajuću tavu (promjera 28 cm) s 3 žlice vode bez dodavanja masnoće. Kuhajte na srednje jakoj vatri cca. 10 minuta, često miješajte. / U mikrovalnoj pećnici: Stavite sadržaj pakiranja u posudu za mikrovalnu pećnicu, poklopite i zagrijte na cca. 750 W za cca. 10 minuta. Nakon što je isteklo pola vremena kuhanja dobro promiješajte. Priprema u mikrovalnoj može varirati ovisno o uređaju.

Tajna ukusnog obroka skrivena je u svježe zamrznutom Ledo voću i povrću. Od hrskavih komadića mrkve i neodoljivo kremastog špinata do mješavina za meksička ili kineska jela i voćne smoothieje.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!