Panirani riblji štapići hrskavi su i sočni te će zadovoljiti želje svih ukućana, a posebice najmlađih članova obitelji. U ovom proizvodu mogu uživati i odrasli i djeca bez straha od prisutnosti ribljih kostiju. Jednostavni i brzi za pripremu Ledo panirani riblji štapići odličan su odabir za ukusan riblji obrok gotov u trenu.
LEDO RIBLJI ŠTAPIĆI su ponosan nositelj MSC žiga koji potvrđuje da riba ovog proizvoda dolazi iz održivih izvora.
Hranjiva vrijednost | na 100g* | po obroku** | %PU*** |
---|---|---|---|
Energija | 824 kJ / 196 kcal | 1271 kJ / 303 kcal | 15 % |
Masti | 7,8 g | 12 g | 17 % |
- od kojih zasićene masne kiseline | 0,7 g | 1,0 g | 5 % |
Ugljikohidrati | 18 g | 28 g | 11 % |
- od kojih šećeri | 1,0 g | 1,5 g | 2 % |
Vlakna | 1,0 g | 1,4 g | |
Bjelančevine | 13 g | 20 g | 40 % |
Sol | 1,1 g | 1,7 g | 28 % |
Vitamin B12 | 0,77 µg | 1,1 µg | 44 % |
Pećnica: Na lim za pečenje stavite papir za pečenje i na njega zamrznute panirane riblje štapiće. Proizvode pecite u prethodno zagrijanoj pećnici na gornjoj visini na 220°C 15 do 17 minuta bez ventilatora ili na srednjoj visini na 220°C 13-15 minuta s uključenim ventilatorom, uz jedno okretanje nakon 10 minuta pečenja.
Tava i Friteza: Uronite panirane riblje štapiće bez odmrzavanja u vruće ulje (170°C) i pržite 3,5 do 4 minute u fritezi ili 5-8 minuta u tavi, uz jedno okretanje tijekom prženja.