Očistite tikvice, paprike, mrkve, luk i češnjak pa sve ovo povrće, osim češnjaka, narežite na veće komade. Narezano povrće i češnjak zatim stavite na lim za pečenje, začinite soli i paprom prema ukusu i obložite s 2 žlice maslinovog ulja. Stavite peći u pećnicu.
Odmrznute filete ribe začinite soli i paprom i premažite sa 2 žlice maslinovog ulja. Nakon što se povrće peklo oko 25 minuta, okrenite ga i pridružite mu filete bakalara pa nastavite s pečenjem daljnih 15 minuta.
Zagrijte 1 ½ šalicu vode do vrenja pa je sklonite s izvora topline, dodajte malo soli i kus-kus. Promiješajte i ostavite da stoji poklopljeno oko 10 minuta, dok kus-kus ne nabubri i ne upije svu tekućinu.
Kus-kus razradite vilicom kako bi poprimio pahuljastu strukturu, pomiješajte ga s usitnjenim peršinom i poslužite s pečenim povrćem i ribom uz kriške limuna.
Fileti i odresci
Ledo riba ne sadrži konzervanse i predstavlja prirodan izvor važnih hranjivih tvari.
Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.
Izaberite kolačiće na stranici
Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku: