Zato biram Ledo!

6. prosinca 2019.
Autor Marko Vukman
Podijelite

Manje vremena u kuhinji, više uživanja za stolom

I vi ste među onima koji bi radili bilo što drugo nego satima stajali u kuhinji pripremajući jela za obitelj i goste? Više ne morate razmišljati o tome što će se danas naći na jelovniku dok zapravo maštate o odlasku u kino ili odmoru uz TV, jer uz Ledo možete sve što poželite.

LEDO riba iz divljeg ulova

Riba je izvor mikronutrijenata koji pridonose uravnoteženoj funkciji organizma pa ju nutricionisti preporučuju na jelovniku barem 2x tjedno. Nutritivne vrijednosti izraženije su kod riba iz divljeg ulova otkud dolazi i vrhunska Ledo riba. Ribe iz uzgoja dobivaju optimalnu količinu hrane za brži rast, dok se divlje ribe same hrane pa imaju manje masnoće te puniji okus. Kako bi vitamini i minerali iz ribe ostali očuvani, nakon ulova je očišćena i smrznuta tehnologijom brzog zamrzavanja. Ledo preporuča Losos filet 400g, a za dodatne ideje kliknite na stranicu te se inspirirajte jednostavnim Ledo receptima za fina riblja jela.

Dolaskom blagdanskog razdoblja tako često pripremamo bakalar. Veliki, sočni fileti Ledo bakalara nemaju mnogo kalorija i ne zahtijevaju kompliciranu pripremu, a zauzvrat „nude“ veličanstvenu aromu i punoću okusa kojeg se rado prisjećamo još iz djetinjstva. Mi ga zato najradije pečemo u pećnici, uz krumpir, pokoji češnjak, šačicu svježeg peršina i malo vina.

Pogledajte našu playlistu s ribljim videima

Pogledajte sve savjete s ribom

Pogledajte sve recepte s Ledo ribom

Izbjegnite sjeckanje

Postupkom svježeg zamrzavanja, povrće i voće u sebi „zaključava“ sve prisutne, a nama neophodne vitamine i minerale. Ledo povrće i voće također je već očišćeno i nasjeckano, a ne morate ga čak ni odmrzavati. Na vama je zapravo samo to da pokrenete maštu i prenesete je u (d)jelo!

Možda je to upravo kraljica blagdanskog stola, francuska salata? Ako ste do sad satima kuhali i sjeckali povrće za najdraži prilog, uz Ledo miješano povrće za salatu svakako ćete si uštedjeti vrijeme. Već nasjeckana svježa mrkvica, grašak i krumpir kontroliranog porijekla spremni su pripremu lagane verzije, generacijama omiljene, francuske salate.

Pogledajte sve savjete s Ledo povrćem

Pogledajte sve recepte s Ledo povrćem

Ukradite vrijeme za sebe

Kada sebe ili obitelj želite počastiti nečim posebnim, tada su tu jedinstvene Okruglice od Leda. Pripremljene od ukusnog tijesta te dostupne u raznim inovativnim kombinacijama okusa, idealan su desert u svega deset minuta koliko je potrebno za njihovu pripremu. Posljednja inovacija su Okruglice kokos-čokolada s čokoladnim tijestom i duplim punjenjem od kokosa i čokolade te Okruglice s duplim punjenjem od maline i bijele čokolade.

Pogledajte sve savjete s Ledo tijestom

 Pogledajte našu playlistu s Ledo tijestom 

Magazin

Članci, savjeti i recepti za sretno kuhanje s Ledom

Slatke i slane priče

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!