Ledo Riblji štapići s okusom pereca donose inovativan spoj hrskavosti i slanog okusa koji podsjeća na omiljenu grickalicu – perec. Proizvedeni su od 100% fileta aljaške kolje, koji se zatim oblikuje u štapiće i oblaže u jedinstvenu panadu s okusom pereca. Ovi štapići su prirodan izvor bjelančevina, vitamina B12 i omega-3 masnih kiselina. Bez dodanih bojila, aroma i pojačivača okusa. Zahvaljujući brzoj i jednostavnoj pripremi u pećnici ili airfryeru, idealan su izbor za ukusan, hranjiv i zabavan obrok koji će oduševiti sve generacije.
Ledo Riblji štapići s okusom pereca su ponosan nositelj MSC žiga koji potvrđuje da riba ovog proizvoda dolazi iz održivih izvora.
Hranjiva vrijednost | na 100g* | po obroku** | %PU*** |
---|---|---|---|
Energija | 956 kJ/228 kcal | 1329 kJ/ 317 kcal | 16 % |
Masti | 10,0 g | 14,0 g | 16 % |
- od kojih zasićene masne kiseline | 0,8 g | 1,1g | 20 % |
Ugljikohidrati | 21,0 g | 29,0 g | 6 % |
- od kojih šećeri | 0,6 g | 0,8 g | 11 % |
Vlakna | 1,0 g | 1,5 g | <1 % |
Bjelančevine | 13,0 g | 18,0 g | 36 % |
Sol | 0,9 g | 1,3 g | 22 % |
Pećnica:
Na lim za pečenje stavite papir za pečenje i na njega zamrznute panirane riblje štapiće. Proizvode pecite u prethodno zagrijanoj pećnici na gornjoj visini na 220°C 15 do 17 minuta bez ventilatora ili na srednjoj visini 220°C 13 do 15 minuta s uključenim ventilatorom, uz jedno okretanje nakon 10 minuta
Pećnica na vrući zrak:
Zagrijte fritezu na vrući zrak na 180°C kroz 4 minute. Stavite zamrznuti proizvod u košaru friteze i pecite 9 minuta, dok ne postane hrskav. Ovisno o količini proizvoda koju pripremate, te o jačini uređaja, prilagodite vrijeme pripreme.