Ledo Riblji filet u panadi sa sjemenkama donosi novu dimenziju okusa i teksture, spoj kvalitetnih fileta i hrskave panade obogaćene sjemenkama. Proizvod je proizveden od 100% komada ribljih fileta, pažljivo odabranih za vrhunsku kvalitetu. Svaki proizvod prolazi kroz proces filetiranja i oblikovanja, zatim ga prekrivamo hrskavom panadom uz dodatak odabranih sjemenki koje pružaju dodatnu aromu i teksturu. Prirodan je izvor bjelančevina, vitamina B12 i omega-3 masnih kiselina. Bez pojačivača aroma i konzervansa. Za ukusan i brz obrok u kojemu će uživati cijela obitelj, jednostavno pripremite proizvod u pećnici ili airfryeru – bez dodatnog ulja!
Ledo Riblji filet u panadi sa sjemenkama je ponosan nositelj MSC žiga koji potvrđuje da riba ovog proizvoda dolazi iz održivih izvora.
Hranjiva vrijednost | na 100g* | po obroku** | %PU*** |
---|---|---|---|
Energija | 823 kJ/196 kcal | 1029 kJ/ 245 kcal | 12 % |
Masti | 7,2 g | 9,0 g | 12 % |
- od kojih zasićene masne kiseline | 0,4 g | 0,5 g | 13 % |
Ugljikohidrati | 19,0 g | 24,0 g | 3 % |
- od kojih šećeri | < 0,5 g | < 0,5 g | 10 % |
Vlakna | 1,6 g | 2,0 g | <1 % |
Bjelančevine | 13,0 g | 16,0 g | 32 % |
Sol | 0,87 g | 1,1 g | 18 % |
Pećnica:
Pecite u prethodno zagrijanoj pećnici na srednjoj visini na 220°C 19 do 21 minutu.
Pećnica na vrući zrak:
Zagrijte fritezu na vrući zrak na 180°C kroz 4 minute. Stavite zamrznuti proizvod u košaru friteze i pecite 12 minuta, dok ne postane hrskav. Ovisno o količini proizvoda koju pripremate, te o jačini uređaja, prilagodite vrijeme pripreme.