Što kažete na još više kombinacija okusa u samo jednom potezu?

  • 24.04.2024.

Uživanje u dijeljenju sladoleda Quattro postalo je još zabavnije uz najnovije članove obitelji Quattro − Quattro Colori Choco i Quattro Colori Fruit. Dva nova sladoleda inovacija su na tržištu kakve nije bilo do sada, a svojom kombinacijom okusa i vizualno atraktivnim dizajnom oba donose još bolje iskustvo uživanja u sladoledu za cijelu obitelj.

Kako mu ime govori, Quattro spaja četiri različita okusa u jedinstvenu cjelinu. Quattro Colori Choco i Quattro Colori Fruit sada idu i korak dalje − četiri okusa nisu raspoređena samo u četiri, nego u čak 16 polja, pružajući tako nevjerojatno vizualno i okusno bogatstvo, kao i još više mogućnosti za kreiranje savršene kombinacije.

Quattro Colori Choco spoj je klasičnih okusa čokolade, vanilije, bijele čokolade i karamele dok Quattro Colori Fruit spaja okuse nježne vanilije s osvježavajućim notama maline, limuna i naranče.

Novi okusi dostupni su u pakiranju od 1500 ml, idealnom za uživanje i dijeljenje s najbližima.

Pronađite ih u trgovinama diljem Hrvatske i prepustite se novim okusima sladoleda iz linije Quattro.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!