Dagnje u crvenom umaku

  • 10 min
  • Jednostavno
  • 4 osobe
Autor Ledo
Podijelite
Sastojci recepta
Prijedlog za serviranje:

Poslužiti uz odvojeno kuhanu rižu

Priprema:
    1. Na malo maslinovog ulja staviti usitnjen češnjak, kada požuti dodati zamrznute dagnje, peršin, sol i papar.
    2. Podlijevati s malo vode i pirjati dok dagnje ne omekšaju.
    3. Na kraju dodati umak od rajčice i malo bijelog vina te kratko prokuhati.

Plodovi mora i rakovi

Ledo riba ne sadrži konzervanse i predstavlja prirodan izvor važnih hranjivih tvari.

Ukusno

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!